medium healing coaching

Marjolein Lofvers (1964) is medium en geeft verschillende soorten readingen en healingen.

marjoleinMarjolein heeft de gave om contact te leggen met overleden dierbaren. Dit kan ze op verschillende manieren: ze ziet ze, hoort ze (of muziek/geluiden), voelt hun emoties; ruikt bepaalde geuren; ziet hoe ze leefden/stierven. Ze houdt niet van vage verhalen, maar van feiten. Nabestaanden vinden het fijn om contact te ervaren met degene die overleden is en te weten dat ze nog gesteund of gevolgd worden door hun dierbaren. Het brengt hen rust en richting om door te gaan met hun eigen leven.
Over haar werkwijze: “Ik ben enkel een kanaal dat van alles doorgeeft”. Daarnaast geeft Marjolein praktische handvatten als dat nodig is. Zij staat open voor allerlei vragen; ook tijdens een sessie, want ze is niet in trance. Terwijl u op een stoel zit, zit Marjolein tegenover u of loopt wat rond. U kunt de sessie opnemen.
Voor meer informatie : www.marjoleinlofvers.com

Reactie van een nabestaande:
Mijn scepsis was snel verdwenen. Ik heb met mijn overleden vriend kunnen praten, waarvoor ik Marjolein heel dankbaar ben. Alle informatie die ze doorgaf komt heel natuurlijk door en klopte precies. Ze kwam met details, die niemand weet en doet dat met warmte èn humor.