• Hoofdcategorie: topmenu

Referenties

 

Lies Orthmann

Lies Orthman

“Mijn moeder had zelf al contact gezocht met Alting & Res Uitvaarten voordat ze jong stierf aan kanker. Ze vertelde mij dat Pauline haar een goed gevoel gaf. Dat maakte de keuze voor mij gemakkelijk. We hebben nog een bijeenkomst gehad samen met Pauline en mijn moeder, die toen al niet goed meer kon praten. Een openbaring voor mij dat je al van tevoren bezig kunt zijn met de uitvaart. Pauline nam mij, als enige dochter, bij de hand in dit proces. Een hele geruststelling en steun."

"Tien maanden daarna overleed ook mijn vader. Een hele andere situatie omdat het zo plotseling was en om een zelfdoding ging. Vanzelfsprekend nam ik weer contact op met Pauline. Het korte lijntje, altijd even kunnen appen en de praktische hulp bij deze gecompliceerde uitvaart: ook nu kon ik terecht bij Pauline."

"Daarna volgden nog de uitvaart van een client met dementie via mijn werk in de zorg - een theaterman met een bijzonder afscheid naar eigen idee en - zeer recent nog - de uitvaart van mijn lieve, dierbare oma van 95. Al met al vier heel verschillende uitvaarten naar volle tevredenheid begeleid door Alting & Res Uitvaarten. Maar voorlopig hoop ik haar even niet meer te hoeven bellen 😄."

 

Meer ervaringen van nabestaanden met Alting & Res Uitvaarten: