De afscheidslocatie

Wij helpen u bij het vinden van een mooie passende locatie. We hebben een uitgebreide porfolio met locaties. 

Een greep uit de mogelijkheden in Utrecht en Noord Holland:

In de oude binnenstad van Utrecht hebben we mooie kerken, waar een (niet kerkelijke) uitvaart mogelijk is. De Geertekerk en de Nicolaïkerk zijn goed te combineren is met een begrafenis op Soestbergen of Kovelswade. De Aloysiuskerk wordt vaak gecombineerd met een begrafenis op St. Barbara. 

Gasthuis de Leeuwenbergh is een sfeervolle locatie met de mogelijkheid tot opbaren in de 24-uurs opbaarkamer in het bijbehorende Tuinhuis. 

Intiemer zijn de kapel op begraafplaats Barbara, het Onderwegkerkje bij fort Blauwkapel, het kerkje in Oud Zuilen en de Dekenkapel in de Pieterskerk.

In het Gooi bieden de Grote kerk in Naarden en de majellakapel in Bussum de mogelijkheid voor een uniek en sfeervol afscheid.

Ook kerken waarvan we vergeten zijn dat het kerken waren, zoals Ottone aan de Kromme Nieuwe Gracht en de Buurkerk in het museum van Speeldoos tot Pierement en de Metaalkathedraal in Vleuten zijn locaties voor uitvaarten.

Prachtige locaties zijn ook bijvoorbeeld de Schaapskooi in Baarn, Stal den Eijck en de Oranjerie op Landgoed Vollenhoven of de kerk van de Broedergemeenschap in Zeist de Fundatie in het museumkwartier, de Parel van Zuilen en Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht.

Ook bijzondere locaties in Bilthoven, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Hilversum en omgeving zijn bij ons bekend en natuurlijk zijn we op de hoogte van de verschillende crematoria en begraafplaatsen in Zeist, Amersfoort, Bilthoven, Laren en Utrecht en omgeving. 

BuitenuitvaartDe behoefte aan buitenplechtigheden wint terrein. Vanwege het wisselvallige weer durven niet veel mensen dit aan. Alting & Res Uitvaarten heeft ervaring met tentenbouwers die van iedere locatie een uitvaartlocatie kunnen maken.