De afscheidslocatie

Wij helpen u bij het vinden van een mooie passende locatie. We hebben een uitgebreide porfolio met locaties in en om Utrecht. Een greep uit de mogelijkheden:

Utrecht

In de oude binnenstad van Utrecht hebben we mooie kerken, waar een (niet kerkelijke) uitvaart mogelijk is. De Geertekerk en de Nicolaikerk zijn goed te combineren is met een begrafenis op Soestbergen of Kovelswade. De Aloysiuskerk wordt vaak gecombineerd met een begrafenis op St Barbara. 

Intiemer zijn de kapel op begraafplaats Barbara, het onderwegkerkje bij fort Blauwkapel, het kerkje in Oud Zuilen en de Dekenkapel in de Pieterskerk.

Ook kerken waarvan we vergeten zijn dat het kerken waren, zoals Ottone aan de Kromme Nieuwe Gracht en de Buurkerk in het museum van Speeldoos tot Pierement en de Metaalkathedraal in Vleuten zijn locaties voor uitvaarten.

Voor groepen tot 80 personen in Utrecht komen we regelmatig in Molen "de Ster" in Lombok, De Fundatie in het museumkwartier, de Parel van Zuilen, Paushuize aan de Kromme nieuwe Gracht.

Een industriele locatie zoals de Fabrique in Lage Weide is een bijzondere locatie voor zowel grote en kleine uitvaarten.

BuitenuitvaartDe behoefte aan buitenplechtigheden wint terrein. Vanwege het wisselvallige weer durven niet veel mensen dit aan. Alting & Res Uitvaarten heeft ervaring met tentenbouwers die van iedere locatie een uitvaartlocatie kunnen maken.