Team

Team Pauline 

Pauline Res - uitvaartbegeleider

Met haar (levens-)ervaring brengt zij rust in complexe situaties. Zij houdt overzicht en kan goed luisteren. En met haar gevoel voor humor, kan zij soms ook lichtheid brengen in deze verdrietige dagen. Pauline - zelf moeder van vier kinderen - is een steun voor jonge gezinnen, die iemand verloren hebben. Zij maakt makkelijk contact met kinderen en brengt rust. Lees meer over Pauline Res >
Team Charlotte

Charlotte Res - uitvaartbegeleider

Charlotte heeft vele jaren gewerkt als styliste voor mode en textielbedrijven. Geïnspireerd door het werk van haar zus bij Alting & Res Uitvaarten heeft zij onderzocht of het werk als uitvaartbegeleider haar een nieuwe uitdaging zou kunnen geven, waarbij zij haar mensgerichte kant en creativiteit zou kunnen combineren. In die periode heeft zij ook bij een aantal uitvaarten geassisteerd en de opleiding voor uitvaartbegeleider afgerond.
Lees meer over Charlotte Res

Assistentengroep

Een uitvaart zonder de hulp van de assistenten is ondenkbaar. Zij ontvangen belangstellenden, beantwoorden vragen, wijzen u de weg, helpen u uw jas terugvinden etc. Achter de schermen helpen zij bij de inrichting van de afscheidslocatie, de parkeerbegeleiding, het maken van een herinneringstafel, ze geven o.a. logistieke hulp op de begraafplaats en helpen bij het opruimen.

team assistenten

De assistentengroep bestaat uit 15 vrouwen en 1 man. Deze gewaardeerde gastvrouwen en -heren dragen door hun persoonlijke betrokkenheid bij aan de uitvaart. Voor ons zijn zij een klankbord, denktank en supportersgroep. Hun aanwezigheid en betrokkenheid geven een surplus aan de uitvaart. Zij verlenen hand- en spandiensten tegen een geringe onkostenvergoeding.

Ook u kunt zich aanmelden voor de assistentengroep.