Beeldend rouwmoment

nazorg HalinaZalewska portretBeeldende creativiteit biedt mogelijkheden om contact te maken met uw gevoelens, troost te ervaren en vorm te geven aan uw herinneringen. Door zelf te creëren geeft u op positieve wijze verlichting aan het eigen rouwproces. U hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen, u kijkt eenvoudigweg naar wat er zich onder uw handen 'ontvouwt'.  Het beeldende gebied is breed, daarom biedt Halina u de mogelijkheid om samen te onderzoeken wat het beste bij u past.

Vaak wordt er gekozen voor het maken van een portret van de overledene dierbare maar ook het beeldend reageren op herinneringen, intuïtief of abstract in kleur, is geliefd. U kunt voor de sessie eventueel familieleden of vrienden uitnodigen
(tot 4 personen) en zo een gezamenlijk creatief rouwmoment beleven.

De sessie duurt circa 2 uur en is onder professionele begeleiding van beeldend kunstenaar Halina Zalewska. Na een kort oriënterend telefonisch gesprek met haar, maakt u een afspraak in haar atelier in Maarn.

 

www.halinazalewska.nl

 

r philip

“Het was ontroerend om, samen met mijn vader en zussen, portretten van mijn moeder te schilderen. Werkend in het atelier waren wij samen in ons verdriet en toch voelden we ons net als vroeger: soms bijna uitgelaten, jong en gelukkig. We hebben samen gehuild en gelachen bij het schilderen. Liefde straalde van alle gemaakte portretten, er viel veel te herkennen. Onder begeleiding van Halina konden we ontspannen en vrij werken, op zo'n moment kom je ook dichter bij elkaar.

We gingen naar huis met een schilderij onder de arm maar ook met een bijzondere beleving rijker en hebben met elkaar afgesproken om de portretten af en toe te ruilen.”