Nazorg-natuurlijk-wandeling

n philipPhilip Engelsman (1959) is natuur- en wandelcoach.

Philip biedt een wandeling in stilte aan, waarin de Natuur zowel spiegel als bron van troost kan zijn. Ook kan hij tijdens de wandeling met u in gesprek gaan. Hij gaat met u op pad om middels de natuurbeleving terug te kijken naar dat wat achter u ligt en dat wat speelt op dit moment.

De Natuur kan antwoorden en troost geven en soms zelfs een nieuw perspectief.

De wandelingen vinden plaats in de omgeving van de stad Utrecht. Philip overlegt met u over de locatie van de wandeling en of er -naast uzelf- nog meer mensen willen deelnemen aan de wandeling. Een wandeling kan ook gelegenheid bieden voor ritueel uitstrooien van as, mocht er een crematie hebben plaatsgevonden.

Voor meer informatie: 06 49392007.

r philip"Gisteren heb ik een wandeling gemaakt met Philip Engelsman. Ik vond het erg prettig en het heeft mij goed gedaan. Ik heb er een prima gevoel aan over gehouden. Dank voor deze attentie en complimenten aan het adres van Philip."

"Weer thuis, met een tevreden gevoel over vanmiddag. Fijn om dit zo te mogen ervaren! De stilte, de symboliek, de aandacht voor dat wat er is.... een ervaring rijker. Ik wil je danken voor dit al en voor je betrokken begeleiding! Heel prettig hoe je het doet!"