Cafe Tröst

Wat: Café TrösT is een pleisterplaats voor iedereen die zich (noodgedwongen) bezighoudt met de eindigheid van het leven en alles daaromheen. Een hartverwarmende plek in de stad waar je in een café-achtige setting je verhaal kunt doen en vaak kunt luisteren naar (live) muziek. Door ervaringen uit te wisselen, ga je wat lichter naar huis. De gemeenschappelijke noemer is troost bij verlies en rouw voor hen die een dierbare zijn verloren. Er zijn altijd twee vrijwilligers van Stichting TrösT aanwezig.

Waar: de junglezaal van kinderboerderij Nieuw Rotsoord aan de Briljantlaan 101, Utrecht voorbij de bar naar rechts. Als je zin hebt, neem bij de bar een kopje thee of koffie en misschien een stukje taart mee.

Gratis parkeren in de buurt is mogelijk.

Wanneer: elke laatste zondag van de maand, van 14:30 uur tot 16:30 uur, inloop vanaf 14:15 uur.

Opzet van de middag: muziek, gedicht, uitwisselen van ervaringen

Kosten: vrijwillige bijdrage

Wij zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische info

Van/tot zondag, 26 maart 2023 van 14:30 tot 15:00
Waar Briljantlaan 101, Utrecht
Info & Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link https://www.trost.nl/mc-events/cafe-trost-14/