Alting & Res Uitvaarten - Agenda

De activiteiten van Alting UItvaarten staan hieronder opgesomd.

Kerstlunch. Samen lunchen i.p.v. Café TrösT

Van/tot zondag, 18 december 2022 van 13:00 tot 15:00
Waar Nieuw Rotsoord, activiteitenruimte de Garage, Briljantlaan 101
Info & Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link https://www.trost.nl/mc-events/kerstlunch-samen-lunchen-i-p-v-cafe-trost/

“Samen zijn” is het thema in de laatste week van december. Dit keer organiseren we geen Café TrösT, maar een TrösT-lunch om het jaar af te sluiten. We willen dit samen met jullie doen. Wij zorgen voor hapjes en drankjes. Je mag zelf ook iets bakken, koken of maken voor ongeveer 4 personen. Wil je aan ons laten weten wat je maakt, zodat we rekening kunnen houden met de inkopen?

In verband met de organisatie van de lunch is aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gewenst.

Samen naar ‘Verdriet is het ding met veren”

Van/tot zondag, 18 december 2022 van 20:00 tot 22:30
Waar Stadsschouwburg
Link https://www.trost.nl/mc-events/samen-naar-verdriet-is-het-ding-met-veren-in-de-stadsschouwburg/

We hebben voor 18 december 2022 een aantal kaarten (á €27,50) gekocht voor de voorstelling "Verdriet is het ding met veren",
Ga je met ons mee? We willen na afloop napraten over de voorstelling.

“Aangrijpende, gelaagde en energieke voorstelling” - de Volkskrant *****

Verdriet is het ding met veren’ is de internationaal succesvolle debuutroman uit 2015 van Max Porter. De Britse schrijver vertelt hierin het ontroerende en poëtische verhaal over een vader en zijn twee zoons, die achterblijven na de plotselinge dood van hun echtgenote en moeder. Kort na het verlies worden de drie bezocht door een wrede, onvoorspelbare en zorgende Kraai. Hij tilt de vader op en zegt: ‘Ik ga pas weg als je me niet meer nodig hebt’.

‘Verdriet is het ding met veren’ is een muzikale theatervoorstelling die de fijnzinnige, minimalistische stijl van Erik Whien samenbrengt met de gloedvolle en aangrijpende teksten uit het boek.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/469527.cloudwaysapps.com/zvncpgvwqg/public_html/components/com_k2/templates/agenda/category.php on line 254